Top 40 legújabb link > Kórház - wyw.hu

Szponzorált linkek
Dr. Domán - Csípőprotézis specialista
http://www.drdoman.hu/csipoprotezis-beultetes-izomatvagas-nelkul/

A térdfájdalom és csípőízületi fájdalom bármely életszakaszban jelentkezhet, nemtől és kortól függetlenül. Az elsősorban porckárosodás, vagy baleset következtében kialakuló deformáció okozta csípőkopás, nyáktömlő gyulladás és arthritis azonban kezelhető. Kérjen időpontot állapotfelmérésre, ahol bővebb tájékoztatást kaphat az általam csípőprotézis beültetésénél alkalmazott minimálisan invazív technikáról, a felépülés folyamatáról és a gyógytornáról! A csípőprotézis, térdprotézis műtét áráról weboldalamon olvashat.

Dr. Domán - Csípőprotézis specialista
Térdprotézis specialista - Dr. Bűcs Gábor
https://drbucs.hu/terdprotezis-beultetes/

Fájdalmat érez csípőjében, térdében, ízületeiben? Keresse Dr. Bűcs Gábor mozgásszervi sebészt. Nemzetközi és honi tapasztalattal rendelkező, ortopédiában, baleset-sebészetben, valamint egyéb komplexebb esetek ellátásában nagy gyakorlattal, valamint profi csapattal rendelkező szakember várja a gyógyulni vágyók jelentkezését! Keressen bizalommal!

Térdprotézis specialista - Dr. Bűcs Gábor
CT vizsgálatok a Pozitron-Diagnosztika Központ
http://www.pet.hu/

Amennyiben PET-CT vizsgálatban jártas specialistákat keres Pesten, akkor a Pozitron-Diagnosztika Központ tökéletes választás. A legfejlettebb CT vizsgálathoz használt szkennereik a gyors és aprólékos diagnózis felállításában biztosítnak hihetetlenül sok segítséget. Mivel mint tudjuk, a daganatos kórok elleni eredményes küzdelem alapja a minél korábbi észrevétel. Így a CT vizsgálat tüdőszűréshez pl. kiemelkedően jó. De a rákszűrés mellett más, például kardiológiai vizsgálatokat is végeznek a központban. Ha a PET-CT vizsgálat ára vagy alapos leírása érdekli, az oldalon mindkettőt megtekintheti. Ugyanitt a sima CT árakat is szemügyre veheti. Az éves rákszűrés, kardiológiai vizitek az évek haladtával egyre fontosabbak. Hiszen tudja, az egészségnél nincs nagyobb kincs! Budapesti CT vizsgálat ügyében hívja a pet.hu-t.

CT vizsgálatok a Pozitron-Diagnosztika Központ
Magán fogászat Budapesten
http://lukacsspadental.hu/

Minden igényt kielégítő budapesti fogászatunkat a Lukács fürdő gyönyörű épületében rendeztük be. Magasan képzett specialistáink szaktudása és a legmodernebb berendezések garantálják, hogy Ön elégedett lesz a kezeléssel. Legyen szó egyszerű tömésről, gyökérkezelésről, felnőtt vagy gyermek fogszabályozásról, fogbeültetésről, vagy bonyolultabb szájsebészeti beavatkozásról, korszerű eljárásaink szavatolják, hogy nálunk a fájdalommentes fogászat nem csak üres frázis. Az elvégzett beavatkozásokra fogorvosaink teljes körű garanciát vállalnak.

Magán fogászat Budapesten
Plasztikai sebészet a fővárosban
http://www.drfalus.hu/mutet-helyszinek

Ezen az oldalon a plasztikai sebészeti beavatkozások helyszíneit mutatjuk be, ahol világszínvonalú szolgáltatásban részesülhetnek azok, akik valamilyen szépészeti beavatkozáson törik a fejüket. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Plasztikai sebészet a fővárosban
Oxivit magánklinika Budapest több pontján
http://oxivit.hu/oxivit-kardiologia/

Aggódik az egészségéért? Ne várjon hosszú heteket egy klinikai vizsgálatra! Kérjen tőlünk időpontot, ha röntgenre, ultrahangra, laborvizsgálatra van szüksége! Egészségközpontjainkban komplex kardiológiai vizsgálatokkal, szűrésekkel állunk rendelkezésére, de kereshet minket bőrgyógyászati panaszokkal is. Védőoltásra van szüksége? Bízza ránk a teljes ügyintézést és a vakcina beadását is! Képzett szakorvosi háttérrel, széles körű kapcsolatrendszerrel dolgozunk. Egészség? Nálunk nem cél: életforma! Kérdés esetén hívjon bátran!

Oxivit magánklinika Budapest több pontján
Lézeres szemműtétek
http://www.xn--lzeresszemmttek-bnbl06v.hu/lezeres-szemmutet-arak

A lézeres szemműtét segítségével egyszerűen és véglegesen orvosolhatók a fénytörési hibák által okozott problémák, a távol- és rövidlátás vagy az asztigmia. Ezek a hibák korrigálhatóak szemüveggel vagy kontaktlencsével, de érdemes megfontolni a lézeres látásjavítás lehetőségét. A műtét azonban elkerülhetetlen olyan problémáknál, mint a zöld- vagy szürkehályog, illetve a látóhártya egyéb súlyos betegségei esetén sem marad megoldás. Az olvasószemüvegtől is megszabadulhat, ha a műtét mellett dönt. Hívjon bátran

Lézeres szemműtétek
Fotocellás ajtók kórházakba is
http://www.portaltech.hu/fotocellas-ajto/

A Portaltech Kft. által kínál ajtók és kapuk egyaránt kiváló célt szolgának olyan intézmények és épületek esetében, ahol a gyalogos forgalom nagy létszámú. Az automata és fotocellás ajtók kórházakba és irodaépületekbe is egyaránt hatékony és könnyebb közlekedést biztosít. A ceglédi cég mindenki számára készséggel áll segítségül, amennyiben felmerülő problémáról is legyen szó.

Fotocellás ajtók kórházakba is
Medicor magánklinika, magánorvosi egészségközpont
http://medicorklinika.hu

A MEDICOR Zrt. a IX. kerületi Külső Mester utca 21. szám alatt elindította új magánorvosi szolgáltatását a MEDICOR Egészségközpontot. A klinika 12 ágazatban nyújt magas színvonalú szakorvosi szolgáltatást. Kiemelkedő a klinika foglakozás-egészségügyi és ultrahang vizsgálati szolgáltatása. A Egészségközpont által kibocsátott - ajándékba is adható - MEDICOR Egészségkártya pedig kedvezményes, komplex, testre szabott szűrőcsomagot, és folyamatos kapcsolatot jelent. A vizsgálatok nagy előnye, hogy azok egyeztetett időpontban, jelentős várakozás nélkül történnek. A klinika előtti parkolás ingyenes, és tömegközlekedéssel is jól elérhető.

Medicor magánklinika, magánorvosi egészségközpont
Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
http://www.pipettaszerviz.hu

Pipettaszervizünk a kereskedelmi forgalomban kapható összes márkájú folyadékmérő készüléket javítja és kalibrálja. Mérési jegyzőkönyvet és akkreditált kalibrálási bizonyítványt is kiállítunk igény szerint. Pipetta felújítással és rendszeres évenkénti karbantartással is foglalkozunk. Keressen minket bizalommal, várjuk érdeklődését!

Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
Bőrgyógyászat, allergológia Debrecen
http://borgyogyaszatdebrecen.hu

A debreceni bőrgyógyászati magánrendelő weboldala, ahol információkat talál szolgáltatásaikról: bármilyen típusú allergia, bőrbetegség, vagy egyéb probléma diagnosztizálása, kezelése, a debreceni rendelésen. Rendelés helye: Debrecen Iparkamara u. 2 sz. fsz. 1 (20-as kapucsengő) Rendelési idő: szombat 8 h-12 h

Bőrgyógyászat, allergológia Debrecen
Online időpontfoglalás orvosokhoz (Mediator Pro Kft.)
http://www.legjobborvos.hu

Spóroljon időt és pénzt! Válasszon szakterületet (belgyógyászat, bőrgyógyászat, fogászat, nőgyógyászat, plasztikai sebészet, pszichiátria, reumatológia, stb.), majd válassza ki az Ön számára szimpatikus orvost és foglaljon időpontot online, mindössze pár kattintással! Nincs több fölösleges várakozás, nincs telefonköltség. A nap 24 órájában gyorsan és egyszerűen foglalhat időpontot magánorvosokhoz, szakrendelőkbe.

Online időpontfoglalás orvosokhoz (Mediator Pro Kft.)
Budapesti hajbeültetési klinika kedvező árakkal
http://hajbeultetesiklinika.hu/hajatultetes-koltsegei-hajbeultetes-arak/

A magyarországi klinikákon lényegesen kedvezőbb hajbeültetési árakkal számolhatnak a paciensek, mint más fejlett országokban, így hazánk újabb gyógyturisztikai célponttal gazdagodott.. A budapesti hajbeültetési klinikán rendszeres akciókkal és kedvezményekkel várják a magyar pacienseket, hogy számukra is minél könnyebben elérhetővé váljon az esztétikai beavatkozás

Budapesti hajbeültetési klinika kedvező árakkal
Hajbeültetési klinika férfiak és nők részére
http://hajbeultetes.biz/hajatultetes-hajbeultetes-klinika.html

A Budapest frekventált, de diszkrét pontján található hajbeültetési klinika sebészei a legmodernebb Fue és She technikákkal végzik a ma már inkább kozmetikai beavatkozásnak számító hajátültetést. A megbízható mikrosebészeti eszközöknek és a tapasztalt hajspecialistáknak köszönhetően a a hajbeültetésre örök garanciát tudnak vállalni.

Hajbeültetési klinika férfiak és nők részére
Dr. Jánky György plasztikai sebészet
http://janky.hu/mellplasztika.php

Budapesti klinikánkon plasztikai sebészeti beavatkozásokat végzünk. Mell és fülplasztika, botoxos kezelés, ráncfeltöltés és más beavatkozások megbízhatóan.

Dr. Jánky György plasztikai sebészet
plasztikai sebészet
http://plasztikai-sebeszet-mellnagyobbitas.hu

Ha a plasztikai sebészetről és a mellnagyobbításról szeretne tájékozódni, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol részletesen tájékozódhat a leggyakoribb és a modern plasztikai eljárásokról. A plasztikai beavatkozások, és a mellnagyobbítás valamennyi formáját megtalálhatja. A plasztikai műtéteknél több szempontot is érdemes figyelembe kell venni; az ár és a minőség fontos, hiszen a beavatkozások igen költségesek is lehetnek. A kiadások mellett bizony az esztétikai műtéti eljárások minősége is kiemelten fontos. Forduljon hozzánk, amennyiben professzionális és magas színvonalú eljárásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a legmodernebb eljárások is teret kapnak.

plasztikai sebészet
Szeged - Stefánia Klinika
http://www.stefaniaklinika.hu

A Stefánia Klinika három generációnak kínál magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat a gyermekektől az idős korosztályig. A Szeged belvárosában elhelyezkedő, gyönyörűen kialakított magánklinikán több mint 20 szakrendeléssel várjuk a gyógyulni vágyókat, illetve azokat, akiknek fontos az egészséges életmód. Klinikánk orvosaink nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, a gyógyításban pedig egyedülállóan modern diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre. A Stefánia Klinikán várakozás nélküli ellátással, modern, esztétikus környezetben várjuk Önt is.

Szeged - Stefánia Klinika
HTS Medical magánklinika Pécsen
http://www.htsmedical.hu/surgery_pecs.php

Gyógyászati egészségközpont Pécsen, kiváló szakemberekkel több szakterületről. A magánklinika mellett gyógyászati segédeszköz bolt is működik, ahol különböző gyógyászati termékeket is meg tud vásárolni.

HTS Medical magánklinika Pécsen
Mellnagyobbítás - Virányos klinika
http://www.pap-plasztika.hu/hu/mellnagyobbito_mutet

Mellnagyobbító műtétek Dr. Pap Péter jóvoltából, a Virányos klinikán. Megbízható precíz munkát garantálnak sebészeik, nagyszerű eredménnyel.

Mellnagyobbítás - Virányos klinika
Dr. Fülöp István - endoszkópos sebészet, nőgyógyászat
http://www.nemesekteherbe.hu

Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Kulturált, diszkrét környezetben, családias hangulatú rendelőben várom Önt! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl - inszemináció, lombik bébi kezelés - szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos) sebészeti beavatkozások végzésére is.

Dr. Fülöp István - endoszkópos sebészet, nőgyógyászat
botox esztétikai árak
http://bonusz-plasztikaisebeszet.hu/

Fej a XXI. századi plasztikai sebészet szemszögéből Viszonylag sok személy nehézkesen viseli az évek tüneteinek megjelenését, főleg, ha ezek az arcunkon jelennek meg. Arcunkat semmilyen módon sem tudjuk eltakarni a kíváncsiskodó tekintetek elől. A plasztikai sebészet az orcán nem csakis az évek jeleinek eltűnésével kapcsolatban végez műtéteket. Ezen az egyébként nem túl óriási részünkön nem fordul elő olyan tájék, amihez a plasztika sebészet ne lenne képes hozzátenni. Akármivel is legyen nehézségünk, tudnak segíteni. A profi plasztikai sebészet beavatkozásai az arcbőrön Az arcbőr plasztikájára főleg idősebb években kerül sor, amikor is az arc bőre megereszkedik és így ráncossá válik. Az arcon végrehajtott plasztikai sebészeti műtétek változatosak lehetnek. Lehetőség van a bőr feszesebbé tételére anélkül, hogy vágást hajtanánk végre, erre a botoxos módszer berkein belül van eshetőség. Speciális anyagot visznek a bőr alá, ami úgymond elsimítja a megereszkedett bőrt.

botox esztétikai árak
alsó szemhéj plasztika
http://rcontur-plasztikaisebeszet.hu

Fej a profi plasztikai sebészet szempontjából Sok egyén nehezen viseli az idő múlásának tüneteinek feltűnését, legfőképp, ha ezek a tekintetünkön jelennek meg. Fejünket semmilyen módon sem vagyunk képesek lefedni a kíváncsiskodó tekintetek elől. A plasztikai sebészet az arcon nem kizárólag az évek szimptómáinak megszüntetésével viszonylatban végez beavatkozásokat. Ezen az egyébként nem túl óriási részünkön nem fordul elő olyan tájék, amihez a plasztika sebészet ne lenne képes hozzányúlni. Bármivel is legyen nehézségünk, képesek orvosolni. A professzionális plasztikai sebészet eljárásai az arcunkon Az orca műtétjeire elsősorban öregedő korban kerül sor, amikor is az arc bőre megereszkedik és ezáltal megereszkedetté válik. Az arc bőrén elvégzett plasztikai sebészeti beavatkozások sokszínűek lehetnek. Van lehetőség a bőr megújítására anélkül, hogy vágást végeznénk, erre a botoxos alternatíva keretén belül van eshetőség.

alsó szemhéj plasztika
Corden Magánlabor: vérvétel, vizeletvizsgálat, szűrővizsgálatok
http://www.corden.hu

Honlapunkon tájékozódhat az általunk nyújtott szolgáltatások köréről, eredményeinkről. Igyekszünk segíteni Önt abban, hogy tájékozott legyen laboratóriumaink vérvételi idejéről, és a vizsgálati palettánkról. Reméljük a honlap segít Önnek abban, hogy szükség esetén bizalommal forduljon kollégáinkhoz, szakdolgozóinkhoz. Jó böngészést, és mindenekelőtt eredményes gyógyulást kívánunk minden látogatónknak!

Corden Magánlabor: vérvétel, vizeletvizsgálat, szűrővizsgálatok
Bátorfi Fogászat
http://www.implantatum.hu

A Bátorfi Fogászat nagy szakmai felkészültséggel rendelkező, precíz fogszakorvosai és a jelenleg létező legmodernebb fogászati berendezései garantálják, hogy Önnek is tökéletes fogsora lesz. Oldalunkon minden fontos információt, tudnivalót megtalál az implantátumokról, az implantátumok előnyeiről, az implantátum beültetés menetéről. A Bátorfi Fogászaton az implantátum konzultáció teljesen ingyenes! Bejelentkezéshez szeretettel várjuk hívását a megadott telefonszámokon, vagy foglalhat időpontot online is!

Bátorfi Fogászat
Sonoscape orvosi műszer
http://www.sonoscape.hu

A Medexpert Kft. Sonoscape orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik. Neve 20 éves fennállása óta egybeforrt a megbízható termékek fogalmával, az orvosi műszer kereskedelem magyar piacán. Minőséget forgalmaznak, a Sonoscape eszközök pedig megfeleltek az ő elvárásaiknak is. Jól működő, megbízható ultrahang és EKG készülékekről van szó, melyek kiválóan alkalmasak magánpraxishoz, de magánrendelők, vagy akár több orvos közösen használt eszközeként is optimális választás. Kisebb kórházakban is szolgálatkész mind strapabírásával, mind széles funkció palettájával.

Sonoscape orvosi műszer
Diagnoscan Magyarország
http://www.diagnoscan.hu/

A Diagnoscan szerte Európában kitűnő hírnévnek örvend, ahol csak a szolgáltatásait igénybe vevők számára a betegség mielőbbi diagnosztizálása érdekében teljes körű képalkotó diagnosztikai szolgáltatást nyújt magas szakmai és technológiai színvonalon. A központ Budapesten található, ahol térítés ellenében vehetők igénybe a röntgen vagy ultrahang-vizsgálat mellett, egyéb - eddig csak kórházban elérhető - szolgáltatások, mint például csontsűrűség-mérés, angiográfiás vizsgálat, vagy az MR- és CT-vizsgálatok.

Diagnoscan Magyarország
Med-Aesthetica Orvosi Központ, Xlll. ker.
http://www.medaesthetica.hu

A Med-Aesthetica Orvosi Központban kiemelkedő színvonalú magánegészségügyi szolgáltatásokat biztosítunk Neked, elérhető áron. S hogy még egyszerűbb legyen az egészségügyi ellátást igénybe venned, fizethetsz Szép Kártyával vagy egészségpénztári befizetésed terhére is. Magyarország számos egészségpénztára szerződött partnerünk. A Med-Aesthetica Orvosi Központban dolgozó tapasztalt orvosok szakterületük elismert képviselői. Fontosnak tartjuk orvosaink, nővéreink folyamatos továbbképzését, így biztos lehetsz abban, hogy nálunk jó kezekben leszel. Egészségügyi csapatunk professzionális, segítőkész és empatikus hozzáállással kezeli az egészségügyi problémájukkal hozzánk fordulókat.

Med-Aesthetica Orvosi Központ, Xlll. ker.
Aesthetica Orvosi Központ, mellnagyobbító műtétek
http://www.mellnagyobbitas-portal.hu/mellmutet/mellplasztika

Most a hagyományos plasztikai sebészeti konzultáció ingyenes! Kérj időpontot és kérdezd személyesen plasztikai sebészeinket! A másik lehetőség a kibővített plasztikai sebészeti konzultáció. Ezt abban az esetben ajánljuk, ha nincsenek határozott elképzeléseid arról, hogy milyen formát, méretet is szeretnél. A hagyományos konzultációt kibővítve ilyen esetben jelentkezhetsz egy speciális szoftverrel és Sizer Kittel támogatott konzultációra. A szoftver segítségével plasztikai sebészed pontos méreteidnek megfelelően, objektív oldalról tudja megmutatni, milyen végeredményre számíthatsz. A plasztikai sebész által javasolt implantátum méretet speciális Sizer Kit segítségével fel is tudod próbálni, amely vizuális tapasztalatot nyújt számodra a várható végeredménnyel kapcsolatban.

Aesthetica Orvosi Központ, mellnagyobbító műtétek
Magánrendelés Székesfehérvár - CMed
http://www.cmed.hu

Orvosi központunk jól felszerelt rendelőiben a következő szakorvosi szolgáltatásokat nyújtjuk Székesfehérváron: reumatológia-traumatológia, kardiológia, belgyógyászat, sportorvosi vizsgálat, ortopédia, nőgyógyászat, szemészet fogászat. A diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljeskörű laboratóriumi háttérrel rendelkezünk. Orvosaink, munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek, így Ön a legnagyobb biztonságban és szakértő kezekben érezheti magát. Magas ár-érték arányú, megfizethető orvosi és terápiás szolgáltatásokkal várjuk Önt. Jelmondatunk: Érezhetően és mérhetően jobban!

Magánrendelés Székesfehérvár - CMed
Novadent Fogászati Klinika, Mosonmagyaróvár
http://www.novadent.hu

Fogászati Klinikánk Mosonmagyaróvár szívében, az osztrák és a szlovák határtól pár kilométerre található. Az implantáció Klinikánk egyik fő tevékenységi területe. Rendelőnkben a a fogazatok, pótlások, implantáció tervezéséhez a CAD/CAM háromdimenziós tervezési technológiát használjuk, melyet - a fogászati területen kívül - a svájci órák készítéséhez használnak, mivel a pontossága körülbelül 3 mikron, azaz a milliméter ezred része. Rendelőnkben kizárólag kiváló, minőségügyi biztosítással rendelkező anyagok kerülnek felhasználásra. Minőség, pontosság, gondtalanság - Novadent.

Novadent Fogászati Klinika, Mosonmagyaróvár
SzeverMed Mozgásszervi Gyógycentrum
http://www.szevermed.hu

A SzeverMed Mozgásszervi Központban dolgozó szakemberek speciális szakterülete a hátfájás, derékfájás, gerincfájdalom, gerincsérv kezelése konzervatív úton: reumatológiai, ortopédia, schroth, gerinctorna kezelések, vizsgálatok, gyógytorna, gyógymasszázs, McKenzie módszer, McKenzie torna.

SzeverMed Mozgásszervi Gyógycentrum
Műtét
http://korhaz.drrose.hu/

Az első budapesti magánkórház célkitűzése a minél magasabb szintű egészségügyi ellátás biztosítása. A Dr. Rose kórházában a legfrissebb technológiát képviselő eszközök és magasan kvalifikált személyzet állnak a betegek rendelkezésére. A klinika szakterületei között megtalálható többek között a belgyógyászat vagy a plasztikai sebészet. A betegek műtét előtti természetes nyugtalanságát pedig a hagyományos kórházakban megszokottól eltérő, hangulatos belső környezet hivatott csökkenteni.

Műtét
Fehér Dental Fogorvos Budapest
http://www.feherdental.hu/

Esztétikai fogászat a fehér fogakért, kiváló fogpótlásokért és implantátumokért. Rutin kezelésektől a komplikáltakig, 'szívvel és szakértelemmel' kedvező áron.

Fehér Dental Fogorvos Budapest
Visszér kezelése fővárosi magánklinikán
http://www.visszer.net/

www.visszer.net - Visszerek vizsgálata és kezelése Budapesten. Jelentkezzen be magánklinikánkra.

Visszér kezelése fővárosi magánklinikán
Sikos Hajbeültetés Klinika
http://www.hajatultetes.hu/

Professzionális, garantált minőségű FUT- FUE hajátültetés-hajbeültetés follikuláris (hajtüsző) egységekkel, teljes felelősséggel, nagy tapasztalattal a Sikos Hajbeültetés Klinikán 1992 óta. Nálunk mindig plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista végzi a hajbeültetés műtétet! Kiemelten előnyös ár –érték arány.

Sikos Hajbeültetés Klinika
Dr Derm Bőrgyógyászati és Lézercentrum-ránctalanítás
http://www.drderm.hu/kezeleseink/rancfeltoltes/volumenpotlas

www.drderm.hu - Bőrgyógyászati kezelések és lézeres megoldások Budapesten. Jelentkezzen be!

Dr Derm Bőrgyógyászati és Lézercentrum-ránctalanítás
Foglalkozás egészségügyi szűrések a DokSzánál
http://www.doksza.hu/szolgaltatasok/foglalkozas-egeszsegugy/

Foglalkozás egészségügy, üzemorvos? A doksza.hu jó megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így munkatársai képet nyerhetnek egészségügyi állapotukról. A vizsgálatok telefonos előjegyzés szerint mennek végbe, előre fixált időpontban. A hét minden egyes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit . Mód van a munkahelyen zajló, mobilszűrésekre, még hétvégi időpontba is! További üzemorvos, munkaegészségügyi információkért látogasson el a weboldalra. Az egészség az első!

Foglalkozás egészségügyi szűrések a DokSzánál
Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben!
http://www.drsiker.com

Dr. Kacsó Kornélia debreceni biorezonanciás diagnoszta immáron 6 éve dolgozik egy olyan orvos diagnosztikai eszközzel, aminek hatásosságára garanciát vállal. Azaz, ha nem éri el páciensénél a beígért gyógyulást, belefektetett pénzét azonnal visszafizeti. Magyarországon nem igazán vannak ilyen alternatív gyógyítással foglalkozó orvosok, akik garanciát mernének vállalni tevékenységük hatékonyságára. De Kacsó doktornő jártassága és tapasztalata a Medbiotech Diagnosztikai Komplex-szel a bizonyíték szava hitelességére.

Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben!
ProfueClinic Hajbeültetés
http://profueclinic.com/

A hajbeültetést megelőző díjmentes konzultáción szakorvosunkkal egyeztetheti, milyen fazonú frizurát szeretne elérni. A hajgyógyászatra klinikánk diszkrét és kényelmes körülményeket biztosít, így alatta Önnek csak pihennie kell.

ProfueClinic Hajbeültetés
HIMG Hajbeültetés
http://www.himgeurope.com/

A hajbeültetés során az általunk kifejlesztett professzionális technológia segítségével, fájdalom és hegek nélkül alakítjuk ki a közösen kiválasztott tónusú és formájú frizurát.

HIMG Hajbeültetés
Hirdetések
Oldal leírása
korhaz.wyw.hu: Kórház katalógus. Kórházak, gyermekkórház. Budapesten, Pest, Zala, Békés, Borsod, Bács, Komárom-Esztergom, Heves, Szolnok, Szabolcs, Somogy, Vas, Hajdú-Bihar megye.
Gyűjteményünkben 283 válogatott kórház témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 283 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35446