Magánklinikák vidéken > Kórház - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magánklinikák vidéken > 22 weboldal. Kategória leírása: Magánklinikák, magánkórházak vidéken.
Szponzorált linkek
Telki Kórház
http://www.telkihospital.hu/

Telki Kórház H-2089 Telki, Kórház fasor 1. Elsődleges szakterületeink a szülészet-nőgyógyászat, a gyermekgyógyászat, a plasztikai és általános sebészet, és a belgyógyászat, de számos más ambuláns vagy egynapos sebészeti beavatkozás is igénybe vehető.

Telki Kórház
Siófok - Tamed-Ex Sebészeti Magánintézet
http://www.tamedex.hu/

Járóbeteg ellátás és egynapos sebészeti műtétek. 8600 Siófok, Budai N. A. u 6.

Siófok - Tamed-Ex Sebészeti Magánintézet
Győr - Dent Art Klinik
http://www.dentart-klinik.hu/

9024 Győr, Eörsy Péter u. 19. - Dent Art Klinik - Fogászat és implantológia

Győr - Dent Art Klinik
Harmony Hall Egészségközpont, Audiológiai Magánambulancia
http://www.fulspecialista.hu/

Audiológiai és fül-orr- gégészeti magánambulancia Szegeden, a Kálvária téren, a Harmony Hall Egészségközpontban. Rendel: Dr. med. habil. Vass Zoltán, az orvostudomány kandidátusa, fül- orr- gége és audiológus szakorvos.

Harmony Hall Egészségközpont, Audiológiai Magánambulancia
Emésztőszervi betegségek Ambulanciája
http://www.endoscopia.hu/

Dr.Kolbenheyer Erik vagyok, belgyógyász-gasztroenterológus szakorvos és endoszkópos orvos. Szombathelyi Vasútegészségügyi KHT endoszkópos-labor és a Madentko Klinika Kft. (magánklinika) belgyógyászati és gasztroenterológiai szakrendelés-ének vezetője.

Emésztőszervi betegségek Ambulanciája
Doktor bőr
http://www.doktorbor.hu/

A weboldalon keresztül bejelentkezhet online szűrésünkre, vagy időpontot egyeztethet velünk személyes diagnosztizálás céljából.

Doktor bőr
FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotel
http://www.kastelyszanatorium.hu/

Szeretné megelőzni az infarktus vagy más szív- és érrendszeri probléma kialakulását? Látogasson el a Nógrádgárdonyban található FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotelbe, ahol megmutatjuk a helyes táplálkozás, az egészséges életmód és a stressz kezelés mikéntjét. Azok számára, akik már átestek egy infarktuson, ajánljuk kardiológiai rehabilitációs programunkat, melyről bővebben a honlapunkon olvashat!

FŐNIX Kastélyszanatórium és Egészséghotel
Szeged - Forrás Magánklinika
http://www.plasztika.net/

Szeged - Forrás Magánklinika - Plasztikai sebészet Dr. Bajusz Huba.

Szeged - Forrás Magánklinika
Keszthely - Palikó Magánklinika
http://www.huninfo.hu/hirdet/11palik.htm

Bőrgyógyászat, bőrsebészet, orvosi kozmetológia, fül- orr - gégészet, allergológia, laser, hajgyógyászat, hasi ultrahang műszeres vizsgálatok és kezelések. Szakorvosi rendelők, műtővel, fektetõ részleggel.

Keszthely - Palikó Magánklinika
Hévíz - Dr. Palotai Privát Praxis
http://www.evip.hu/drpalotai/

A praxis tevékenységi köre belgyógyászati és reumatológiai járó betegek ellátására szakosodott.

Hévíz - Dr. Palotai Privát Praxis
Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben!
http://www.drsiker.com

Dr. Kacsó Kornélia debreceni biorezonanciás diagnoszta immáron 6 éve dolgozik egy olyan orvos diagnosztikai eszközzel, aminek hatásosságára garanciát vállal. Azaz, ha nem éri el páciensénél a beígért gyógyulást, belefektetett pénzét azonnal visszafizeti. Magyarországon nem igazán vannak ilyen alternatív gyógyítással foglalkozó orvosok, akik garanciát mernének vállalni tevékenységük hatékonyságára. De Kacsó doktornő jártassága és tapasztalata a Medbiotech Diagnosztikai Komplex-szel a bizonyíték szava hitelességére.

Biorezonanciás kivizsgálás Debrecenben!
Lézerterápia - Debrecen
http://www.lezerterapia.hu/index1.html

Lézerterápia - Debrecen - Lézeres kezelések.

Lézerterápia - Debrecen
Hair dr clinic Szeged - hajbeültetési magánklinika
http://www.hairdoctor.hu/hu/hajbeultetes-hajgyogyaszat-hajimplantacio-hajatu ...

A hair dr clinic kizárólag hajbeültetésre szakosodott magánklinika csongrád megyében, szegeden, a kálvária téren. Klinikánk a legújabb amerikai FUE technológiát alkalmazza garantáltan a legkedvezőbb ár-érték arányt nyújtja országos szinten, ingyenes orvosi konzultációval és garanciával.

Hair dr clinic Szeged - hajbeültetési magánklinika
Magánrendelés Székesfehérvár - CMed
http://www.cmed.hu

Orvosi központunk jól felszerelt rendelőiben a következő szakorvosi szolgáltatásokat nyújtjuk Székesfehérváron: reumatológia-traumatológia, kardiológia, belgyógyászat, sportorvosi vizsgálat, ortopédia, nőgyógyászat, szemészet fogászat. A diagnózis szakmailag megalapozott felállításához teljeskörű laboratóriumi háttérrel rendelkezünk. Orvosaink, munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek, így Ön a legnagyobb biztonságban és szakértő kezekben érezheti magát. Magas ár-érték arányú, megfizethető orvosi és terápiás szolgáltatásokkal várjuk Önt. Jelmondatunk: Érezhetően és mérhetően jobban!

Magánrendelés Székesfehérvár - CMed
botox esztétikai árak
http://bonusz-plasztikaisebeszet.hu/

Fej a XXI. századi plasztikai sebészet szemszögéből Viszonylag sok személy nehézkesen viseli az évek tüneteinek megjelenését, főleg, ha ezek az arcunkon jelennek meg. Arcunkat semmilyen módon sem tudjuk eltakarni a kíváncsiskodó tekintetek elől. A plasztikai sebészet az orcán nem csakis az évek jeleinek eltűnésével kapcsolatban végez műtéteket. Ezen az egyébként nem túl óriási részünkön nem fordul elő olyan tájék, amihez a plasztika sebészet ne lenne képes hozzátenni. Akármivel is legyen nehézségünk, tudnak segíteni. A profi plasztikai sebészet beavatkozásai az arcbőrön Az arcbőr plasztikájára főleg idősebb években kerül sor, amikor is az arc bőre megereszkedik és így ráncossá válik. Az arcon végrehajtott plasztikai sebészeti műtétek változatosak lehetnek. Lehetőség van a bőr feszesebbé tételére anélkül, hogy vágást hajtanánk végre, erre a botoxos módszer berkein belül van eshetőség. Speciális anyagot visznek a bőr alá, ami úgymond elsimítja a megereszkedett bőrt.

botox esztétikai árak
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
korhaz.wyw.hu: Kórház katalógus. Kórházak, gyermekkórház. Budapesten, Pest, Zala, Békés, Borsod, Bács, Komárom-Esztergom, Heves, Szolnok, Szabolcs, Somogy, Vas, Hajdú-Bihar megye.
Gyűjteményünkben 283 válogatott kórház témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 283 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 35490